Да се чува на температура од +0°C до +8°C. Пред употреба да се протресе. По отварање да се да се чува на температура од +0°C до +8°C и да се употреби во рок од 3 дена. Употребливо до: означено на амбалажата.

Copyright 2018. Сите права се задржани - Млекара Здравје Радово